Bio

Jeg bor og arbeider på Nesodden. Jeg er utdannet i kunstfag med en Bachelor i Fine Arts på Camberwell College of Arts i London og en Master om «Utvidet fotografi» fra Høyskolen i Sørøst Norge. Jeg underviser, og jeg arbeider med egne kunstprosjekter. Som utøvende billedkunstner arbeider jeg med idébasert kunst som ligger i et poetisk estetisk rom, mitt verktøy er fotografi. Jeg ønsker å skape bilder som gir gjenkjennelse hos betrakteren, som gir åpning for fortolkning og utvidelse inn gjennom betrakterens egen historie. Mine prosjekter handler svært ofte om identitet og i alle mine arbeider er det menneskelige følelser som står i sentrum.

Kontakt meg

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.