Bio

Jeg bor og arbeider på Nesodden. Jeg er utdannet i kunstfag med hovedvekt på foto med en Bachelor i Fine Arts på Camberwell College of Arts i London og en Master om «Mixed media/utvidet fotografi» fra Høyskolen i Sørøst Norge. Jeg er også høyskolekandidat i kulturfag fra Bø i Telemark og pedagog fra Høyskolen i Oslo. Jeg underviser, og jeg arbeider med egne kunstprosjekter. Som utøvende billedkunstner er mitt verktøy fotografi. Jeg arbeider med idébasert kunst som ligger i et poetisk estetisk rom. Jeg ønsker å skape bilder som gir gjenkjennelse hos betrakteren, som gir åpning for fortolkning og utvidelse inn gjennom betrakterens egen historie. I alle mine arbeider er det menneskelige følelser som står i sentrum.

Kontakt meg

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.