Bio

Jeg bor og arbeider på Nesodden. Jeg er utdannet i kunstfag med en Bachelor i Fine Arts på Camberwell College of Arts i London og en Master om «Utvidet fotografi» fra Høyskolen i Sørøst Norge. Jeg underviser, og jeg arbeider med egne kunstprosjekter. Som utøvende billedkunstner arbeider jeg med idébasert kunst som ligger i et poetisk estetisk rom, mitt verktøy er fotografi. Jeg ønsker å skape bilder som gir gjenkjennelse hos betrakteren, som gir åpning for fortolkning og utvidelse inn gjennom betrakterens egen historie. Mine prosjekter handler svært ofte om identitet og i alle mine arbeider er det menneskelige følelser som står i sentrum.

Kontakt meg
[contact-form-7 id=»39″ title=»Contact form 1″]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.